Svenska mäklare i Frankrike

Foto: Isaiah Bekkers


Läs mer om föräldramedgivande vid resor med barn

Inför ett bostadsköp i Frankrike finns det en hel del att tänka på. Vad letar du efter – är det en bostadsrätt eller villa? Pool eller ingen pool? Nära stranden eller mer central?

Sätt din budget så att du vet vilken prisklass du kan söka bostäder inom. Välj rätt område för att hitta din drömbostad. Använd en duktig mäklare som förstår vad du söker efter.

Undersök bostaden under visningen. För att undvika att köpa en bostad som kan ha småfel – anlita en oberoende besiktningsman innan du fullföljer köper.

För dig som söker efter svenska mäklare i Frankrike har vi här listat några.

Frankrikemaklarna.se – Frankrike mäklarna

Frankrike mäklarna är svensktalande mäklare i Frankrike och erbjuder lösningar och hjälper dig genom hela köpprocessen av din bostad i Frankrike. Mäklarbyrån talar även franska. Övriga tjänster de erbjuder är: att öppna bankkonto, teckna husförsäkring, starta abonnemang för el och vatten samt övriga frågor som kan dyka upp.

Besök Frankrike mäklarnas webbplats här.

Wretmanestate.com – Wretman Estate

Wretman Estate uppger på sin webbplats att de grundades 2006 och är idag den största skandinaviska mäklarbyrån vid Frankrike, Franska rivieran.

De har 7 kontor och 40 anställda och arbetar på flera orter i Frankrike och specialiserar sig på att hjälpa utländska kunder, i synnerhet skandinaviska.

Besök Wretmans Estates webbplats här.

Rivierakeys.com – Riviera Keys Starke Real Estate

VD:n hos Riviera Keys talar svenska som modersmål och har drivit mäklarbyrån sedan 2004. Uppger att de har haft många nordiska kunder.

Besök Riviera Keys webbplats här.

Maklarringen.se – Mäklarringen

Mäklarringen är svenska mäklare i Frankrike för dig som söker bostäder på franska rivieran.

Besök deras webbplats här.

Observera att det är du som avgör vilken mäklare du ska använda dig av. Detta är enbart en lista över svenska mäklare som är verksamma i Frankrike. Utrikesgruppen sammanställer enbart information och rekommenderar dig att använda sunt förnuft i val av mäklare utomlands. Välj den mäklare som uppfyller dina krav och behov. Var alltid noggrann i valet av mäklare. 

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

En tjänst från UG.se

Gör en destinationskoll här

Kontrollera att du uppfyller alla officiella inreseregler till ett land. Det är på ditt ansvar att ha koll på vilka regler som gäller för att du ska få resa.

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider

Eller sök i specifika huvudkategorier