Svettas du mycket – då kan botox armsvett vara till hjälp

Har du mycket armsvett och undrar varför?
Kroppen svettas för att hålla sina rätta temperatur men vissa människor kan svettas väldigt mycket. Detta kan vara en jobbig situation. Vissa uppleverar det vara väldigt obekvämt i sociala sammanhang. Det är förståeligt – många vill inte svettas vid vissa situationer.

Läs mer och boka behandling mot armsvett här. Blockera dina svettningar.

Boka direkt här. Endast i Stockholm.

Om du svettas överdriver i armhålorna kan det bero på flera orsaker. Den vanliga är att du har överaktiva svettkörtlar. Detta tillstånd kallas för hyperhidros.

Överdrivna svettningar kan ha flera orsaker men den vanligaste är överaktiva svettkörtlar. Det är ett tillstånd som kallas för hyperhidros. Du märker direkt när du är en person som svettas för mycket under armhålorna. Har du mycket armsvett är det också normalt att du svettas på handflator och under fötter.

Armsvett kan oftast komma vi mycket oväntade tillfällen och det kan vara svårt att stoppa svettningar. Om du tror att du har hyperhidros kan du uppsöka läkare. Behandlingar med botox mot armsvett är en lösning allt fler använder sig ut av.

Många som har armsvett upplever att när man sitter på flyget är illaluktande armsvett från en själv något som kan vara riktigt obehagligt. Vissa luktar svett under armarna även efter en dusch och då kan det kännas hopplöst att duscha ordentligt innan avfärd utomlands. Har du vad du upplever är armsvett som luktar lök? Kontrollera upplevda problem och läs mer om behandlingar.

Konsultation och behandling – Botox armsvett pris

Beroende på hur stort problem du har och om du behöver flera behandlingar kan priset variera. Oftast krävs några enstaka behandlingar för att kunna ta reda på om det givit någon effekt. Behandling med Botulinumtoxin även kallat Botox är en effektiv behandling för att helt ta bort din armsvett.

Behandlingen är relativt enkelt och gör inte speciellt ont. En del väljer bedövning men oftast kan du klara dig utan.

Armsvett tips

Har du använt alla tips du kan som finns online? Olika armsvett skydd med flera som ska skydda mot svett på kläder, mot dålig lukt och allt som erbjuds online. Oftast hjälper inte olika tips.

Botox blockerar svettningar och resultatet har inneburit en större revolution för många patienter.

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

En tjänst från UG.se

Gör en destinationskoll här

Kontrollera att du uppfyller alla officiella inreseregler till ett land. Det är på ditt ansvar att ha koll på vilka regler som gäller för att du ska få resa.

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider

Eller sök i specifika huvudkategorier