Sydafrika familjeresa

info@utrikesgruppen.se

En familjeresa till Sydafrika erbjuder en hundraprocentig oförglömlig upplevelse. Här finns safariäventyr, vackra stränder och väldigt speciellt kulturella utflykter.

I Sydafrika kan hela familjen utforska Kruger nationalpark, besök Cape Towns ikoniska platser och uppleva den rika mångfalden av djurliv och natur. Sydafrika är en perfekt destination för familjer som söker både spänning och avkoppling.

Sydafrika erbjuder häftiga platser med sina världsledande restauranger, spektakulära vyer där bergen möter havet och charmiga vingårdar. Safariäventyren här räknas bland de bästa i världen. Det är verkligen ett av de mest spännande länderna att besöka i världen.

Garanterad lyckad familjeresa

En resa till Sydafrika kommer nästan garanterat att bli en lyckad familjeresa. Landets spännande upplevelser och fantastiska sevärdheter överträffar det mesta man kan föreställa sig. Sydafrika är ett land som erbjuder ett av världens bästa natur och sällsynta djur.

Hit måste man komma för att utforska lite safari.

I Sydafrika kan man se en imponerande mängd djur, bland annat:

  1. Lejon – Kända som ”savannens kungar”.
  2. Elefanter – De största landlevande däggdjuren.
  3. Leoparder – Smidiga och nattaktiva rovdjur.
  4. Bufflar – Stora djur som strövar på savannen.
  5. Noshörningar – Stora speciella noshörningar.
  6. Giraffer – De högsta landdjuren med sina långa halsar.
  7. Zebror – Kända för sina unika svartvita ränder.
  8. Flodhästar – Stora, vattenälskande djur.
  9. Antiloper – Olika arter som kudu, impala och springbok.
  10. Hyener – De äter allt dessa asätare och jägare.

Dessa är bara några av de många djurarter man kan uppleva på en safari i Sydafrika.

Föräldramedgivande

Som vårdnadshavare är det viktigt att vara medveten om att många länder kräver föräldramedgivande. Detta intyg gäller för minderåriga som reser ensamma, med en av vårdnadshavarna eller annan person.

Föräldramedgivandet skaffar du hos officiella Utrikesgruppen här.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök