Ta med padelracket på flyget

Får man ta med sig padelracket på flyget?

När du ska resa utomlands med flyg kan du ta med dig ett padelrack utan problem. Du får ta med det som handbagage eller incheckat bagage. Köp till ett skydd som inte skadar padelracket vid eventuellt incheckat bagage. Du kan skaffa rätt padelracket och få ut ännu mer av ditt spel. Det finns fullt av olika modeller. Allt från Adidas, Bullpadel till andra bra märker.

Vilket padelracket ska man ta med på resan? Ska man ha med sig en reserv eller en som är riktig bra? Det bästa är att köpa ett racket som håller får ditt spel. Du behöver inte köpa en reserv. Köp istället en bra som håller längre – även vid utlandsresor. Vi går igenom några av dom bästa padelracket som finns.

Att tänka på när du köper padelracket för utlandssemestern

Oavsett om du är nybörjare eller en van padelspelare så finns det racket för alla sorts spelare. En enkel regel är att ju dyrare racketen är desto bättre är den. Det finns padelracket som kostar 500 kr till över 3 000 kr. Tänk på hur mycket speltid du kommer att ge och hur duktig du är när du investerar i en racket.

När du tar med dig en racket på semestern kommer du säkerligen alltid vilja ha med ett. Padel är beroendeframkallande.

HEAD Graphene 360+ Alpha Elite 2021

Ett elitracket. Funkar bra för nybörjare och de som spelat en längre tid. Är den mjukaste versionen av Alpha-serien med Graphene 360+ i ramen. Finns att köpa här.

Air Vertuo 21 padelracket

Detta padelracket är anpassat för nybörjare och motionärer. Den har en mjuk träffyta och låg vikt vilket gör det perfekt för ett lätt spel. Finns att köpa här.

ADIDAS ADIPOWER CTRL LITE 3.0 2021

Ett riktigt bra racket. Balanserad och utvecklar ditt spel. Glasfiberytan med det mjukaste kärna ger en riktigt hög komfort. Finns att köpa här.

WILSON CARBON FORCE BLACK/GREY

Wilson tidigare serie Carbon Force var riktig populär. Detta är en arbetad version av tidigare modeller och alltså mycket bra i fart och precision. Toppformad! Finns att köpa här.

DUNLOP OMEGA TOUR BLACK/YELLOW

Rund form som gör att racketen träffar lite längre ut mot ramen vilket levererar en bra fart och skön känsla när du spelar. Lättmanövrerat racket för dig som är nybörjare. Finns att köpa här.

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

En tjänst från UG.se

Gör en destinationskoll här

Kontrollera att du uppfyller alla officiella inreseregler till ett land. Det är på ditt ansvar att ha koll på vilka regler som gäller för att du ska få resa.

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider

Eller sök i specifika huvudkategorier