Transportera din bil till Spanien – så gör du

info@utrikesgruppen.se

När du ska transportera din bil är det viktigt att du använder en duktig aktör som vårdar din bil.
Information till dig som ska transportera din bil till Spanien. Du kan transportera bil i säkra trailers eller lastbilar beroende på sträckan och hur många bilar som ska transporteras vid samma tillfälle. Som snabbas kan du i vissa fall få bilen levererad på 1-2 dagar inom Europa. Normala fall tar det cirka 1 vecka.

När du bokar en biltransport via Utrikesgruppen får du trygga biltransporter inom hela Europa. Många svenskar vill transportera sina bilar just till Spanien. Man föredrar att ha med sig sin egen bil men många orkar inte köra ner till Spanien själva. Du kan enkelt ta flyget medans en transportör ordnar så att du får din bil på plats i landet.

Du får din bil upphämtad och lastad och sedan levereras den till exempelvis Barcelona, Mardrid, Alicante, Malaga eller andra städer i Spanien. Transportörer har avgångar varje vecka och kan i många fall även lämna bilen på flygplatsen för upphämtning. Då kan du hoppa in i bilen så fort du landar på flygplatsen. Det är riktigt skönt.

Så bokar du biltransport

Använd Utrikesgruppens tjänst Fordonsfrakten här.

Du anger upphämtningsort, leveransort, datum och kontaktuppgifter till dig. Du får sedan en offert som du kan tacka ja till. När du tackar ja ser vi till att din bil transporteras till leveransorten. Fordonfrakten är ett verktyg som gör det enkelt för dig att boka transporter inte bara till Spanien men även inom hela Europa och specialtransporter utanför Europa.

Säsongsboende

Utrikesgruppen hjälper svenskar som bor i Spanien. Många är säsongsboende och vill ha med sig sin bil. Du kan få bilen transporterad både till Spanien och sedan hem till Sverige igen.

Kontakta oss när du ska frakta din bil. Använd Fordonsfrakten här.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök