Tvätt av sopkärl – sopkärlstvätt – rengöring sopkärl Stockholm

info@utrikesgruppen.se

Så beställer du tvätt av sopkärl. Enkelt, smidigt och av duktiga aktörer. Sopkärlstvätt på hög nivå.

Det är viktigt att tvätt sopkärlet några gånger per år för att undvika den dåliga lukten som uppkommer. Sopkärl är väldigt ohygieniska, luktar illa och är smutsiga. Regelbunden sopkärlstvätt ökar trivsel för dig och dina närmaste grannar. Det är jobbigt om det luktar så pass illa att förbipasserande håller för näsan.

När ett sopkärl rengörs så sker det på en central anläggning eller direkt på plats med speciella fordon. Om kärlet tvättas på anläggningen får du tillbaka det samma dag eller dagen efter. En tvätt behöver inte ske samtidigt som sophämtningen. Du beställer istället tvätt flera gånger per år i ett abonnemang. Det är alltid ekonomiskt bäst så, då slipper du ringa fler gånger per år. Avtalet löper istället vidare tills att du säger stopp.

Underhållet av ditt sopkärl är inte alltid det trevligaste jobbet. Det är smutsigt och när du kommer hem kan du låta sopgubbarna ta hand om ohyran. Det är inte speciellt dyrt heller. För cirka 200 kr får du en tvätt av sopkärl upp till 650 liter. Beställ och få det överstökat innan det smutsar till ännu mer.

För en ökad boendetrivsel är rekommendationen att tvätta kärlet cirka fyra gånger per år. Både du och grannarna mår mycket bättre när det står rena och fina sopkärl utanför husen eller i soprummen. Miljoner svenskar ser till att det alltid är rent i sopkärlen. När du beställer tvätt så behöver du inte göra det för varje tillfälle. Det bästa med detta är att det finns abonnemang. Vi går igenom det längre ned i denna informationstext.

Sopkärlstvätt i Stockholm

Det finns flera duktiga aktörer som utför sopkärlstvätt i Stockholm. De kommer hem till dig och lastar soptunnorna i en lastbil, sen transporteras de vidare till anläggningen för en tvätt. Samma dag eller dagen efter får du tillbaka sopkärlet ren och fin. Du kan sedan börja kasta dina soppor tills att en ny rengöring ska ske. Helst ska man tvätta kärlet flera gånger per år. Säg att du väljer fyra tvättar om året, då blir priset cirka 800 kr. Det är en bra investering för en hygienisk plats där soptunnorna står.

Du kan få sopkärlstvätt i hela Storstockholm.

Smuts och annat äckligt i sopkärl – så går det till

Smuts och äcklig lukt kommer alltid att samlas runt skräp. För att kunna fixa till detta ser sopkärlsföretaget till att rengöra kärlet riktigt ordentligt. Detta görs oftast vid deras anläggning. Skulle det finnas smuts kvar efter den grundliga tvätten kommer det att tas bort manuellt.

Du tecknar med fördel ett serviceavtal med fyra tvättar om året inom Stockholmsområdet. Om ditt sopkärl är i ett soprum behöver du kvittera ut en nyckel till sopkärlsföretaget som besöker soprummet flera gånger per år. Du slipper också öppna soprummet.

Abonnemang – det bästa sättet!

Oftast beställer du abonnemang som innebär att du får fyra tvättar per år. Är du i behov av flera tvättar än fyra kan du välja det antalet du själv vill. Normalt sätt finns det fyra till 12 tvättar.

Du betalar sedan i förskott för att tvättarna ska utförs. Det bästa med abonnemang är att du aldrig behöver ringa in för att få en tvätt utförd. Tvättgubbarna kommer på bestämda dagar och löser dina problem.

Skulle dina sopkärl finnas i ett soprum behöver tvättbolaget nycklar din soprummet och eventuella portkoder mm. Detta för att tvättgubbarna inte kan vänta på att du ska öppna dörrar när de ska hämta sopkärlen.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök