Upplev afrikansk spa i Addis Abeba

Foto: Boston Day Spa


Besök Etiopiens profil

I hjärtat av Addis Abebas underhållningsdistrikt kan du uppleva ett unikt och fridfullt spa. Föryngra dig själv i en välkomnande och lyxig miljö, skäm bort din kropp med ett urval av avkopplande massage, ansiktsbehandlingar, bad eller kroppsbehandlingar.

Med ett stort urval av behandlingar kan du hos Boston Day spa även försköna och förbättra ditt utseende med en anpassad hårstyling, lyxiga manikyr och pedikyr eller besöka ett av deras marockanska bad, hänga i en bastu eller ångbastu. Kom i balans och harmoni med dig själv. Bara 10 minuter från Addis Abebas flygplats på Africa Avenue ligger detta spa.

Boston Day Spa erbjuder prisvärda behandlingar och har en kundvänlig personal. Här finns även marockansk bad, som är en gammal traditionell rensningsritual, populärt känd som Hamam. Denna ritual görs för att rengöra, bleka och mjukgöra huden. Det hjälper också till att slappna av trötta nerver och muskler samtidigt som blodcirkulation förbättras. Behandlingen inkluderar massage i ångbastu.

Koppla av direkt efter att du har landat

Både kort- och långdistansflyg kan verkligen tära på kroppen och det kan ta dagar att känna sig normal igen. För att säkerställa att du snabbare kommer tillbaka på dina fötter igen kan du få lite avkoppling och återhämta dig från din resa. 

Bra priser för lyxen man får

För en svensk massage på 30 minuter betalar du endast 105 kr, och för marockansk bad är priset 210 kr. Exempel på övriga priser: Spa-paket för par med mousserande vin och middag 780 kr, stenmassage 260 kr, brazilian bikini wax 120 kr, ångbastu, torrbastu eller jacuzzi 105 kr.

Kolla in deras Instagram för fler bilder: https://www.instagram.com/bostondayspa/

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

Eller sök i specifika huvudkategorier