Utrikesgruppens samarbetspartners

Samarbetsplattform

Utrikesgruppen är bland annat en samarbetsplattform. Det innebär att du som säljer utrikesrelaterade produkter och tjänster alltid kan höra av dig till oss. Ibland har vi en lösning som ska kunna hjälpa dig framåt.

Stärkande samarbete

De samarbetspartner vi har på Utrikesgruppen delar våra värderingar om hållbarhet, socialt ansvar och tillgänglighet för alla. Tillsammans med Utrikesgruppen tillför de kunskap och erfarenhet från sina egna områden. Vi tycker att partnerskap ska generera möjligheter till båda parters produktutveckling med tjänster och produkter som förenklar vardagen för människor.

Ett samarbete ska ge merförsäljning där Utrikesgruppen ser samarbeten som en långsiktig affärsmöjlighet mot våra målgruppen. Syftet är bland annat till att stärka Utrikesgruppen som varumärke. Syftet är förstås också att ge fördelar till våra kunder och samarbetspartners.

Häng med oss så att vi tillsammans är med och bidrar till Sveriges utveckling och möjligheter utomlands.

Hör gärna av dig

Varje samarbete börjar alltid med några få inledande ord där vi båda får möjligheten att sedan komma överens om den bästa lösningen. Därför får du gärna kontakta oss och berätta mer om din produkt där vi kan ge vår målgrupp den bästa lösningen tillsammans med dig.

Nätverk

Utrikesgruppen är en kanal som når ut till människor som ständigt är i rörelse och befinner sig på olika platser i världen – redo att njuta av tillvaron. Tillsammans med denna målgrupp arbetar Utrikesgruppen med flera samarbetspartners över många marknader och branscher

Genom relevanta samarbeten använder Utrikesgruppen passion, kreativitet och engagemang som drivkrafter för att attrahera målgruppen och främja turism.

Ytterligare information

Hör gärna av dig om du önskar få reda på mer om våra tjänster.
Ni kan ringa eller kontakta oss via e-post.
info@utrikesgruppen.se
010 230 00 30

Sök