Utrikesgruppens samverkan med dig är vårt största intresse

info@utrikesgruppen.se

Utrikesgruppen finns bland annat till för dig som kommer i kontakt med utlandet. Du kan vända dig till oss oavsett vilka frågor du har. Om du upplever hinder i ett annat land eller om du behöver hjälp med något. Du som behöver hjälp är alltid varmt välkommen att höra av dig till oss.

Tillsammans arbetar vi för att du ska känna dig trygg och säker i ett annat land. Det kan röra sig om allt från avtal du ska säkra i ett annat land, en vanlig resa eller visumfrågor. Vårt arbetsområde är stort och vi tar oss an nästan samtliga ärenden.

Ett av våra absoluta största intresse är att få vara med på din resa och ditt ärende i utlandet. Det är det vi brinner för!

Alla våra tjänster finns till så att du ska kunna få hjälp och assistans när du behöver det oavsett var i världen du befinner dig. Det gäller även om du är i en tidszon som inte är svensk. Vi försöker alltid se till så att vår kundtjänst har öppet under många av dygnets timmar. Det innebär att vår kundtjänst inte bara har öppet under vanliga svenska arbetstimmar. Det går oftast att nå oss när än du önskar.

Chatta med oss på Whatsapp om du är utomlands

Om du befinner dig utomlands och behöver kontakta oss telefonledes har du möjlighet att chatta med oss direkt på Whatsapp. Slipp dyra internationella samtal och kontakta oss via appen istället. Det är smidigare och mer kostnadseffektivt för dig. Vi svarar alltid så fort vi kan och oftast hinner vi inkomma med ett svar till dig redan inom 10 minuter.

När du kontaktar oss kan du känna dig säker med att du får korrekta och ärliga svar. Om det är något du inte har svar på så tar vi reda på det och återkommer till dig. Vi bryr oss om dig, det kan du lita på.

Vi arbetar för dig

Varje person som har kontakt med oss respekterar vi mycket och vi vårdar kontakten med dig. Du kommer alltid att känna dig välkommen hos oss. Vi är mån om dig och gör det absolut bästa vi kan. Du kan befinna var som helst i världen och vi kommer att stöta dig.

Som kund till Utrikesgruppen kan du känna att vi gör det lilla extra. Om du är osäker på något, kontakta oss. Det är därför vi finns till – för att göra din resa enklare. Vi har ett större kontaktnät runt om i världen som gör att vi oftast klarar av unika uppgifter.

Om du vill skicka ett e-postmeddelande till oss kan du göra det till info@utrikesgruppen.se. Behöver du ringa oss och befinner dig i Sverige använd då vår kontaktsida här.

Kontakta oss när du vill, ta hand om dig och res säkert.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök