Vad kostar Business Class – så flyger du komfortabelt

info@utrikesgruppen.se

I många fall kan du resa billigt i business class.
Många som reser föredrar att resa mer komfortabelt. Det mest prisvärda sättet är att flyga business class. Det är inte så dyrt som man kan tro. Du kan resa billigt. Du kan hitta priser som är lägre än normalt beroende på tidpunkt för avresan samt destinationsval. Varför ska du inte resa bekvämt och bra?

Du får mycket mer för pengarna när du väljer business class. I ekonomi är det trångt, långsam service och ibland blir det frustrerande. Uppgradera dig och sitt bekvämt under hela resan. Business class erbjuder dig en sittplats, skön som en fåtölj. Sittplatsen kan förvandlas till en mindre säng där du kan sträcka på dig helt utan problem. Koppla av i det perfekta utrymmet.

Sätet kan enkelt lutas tillbaka till ett fullt flat-säte som har en mjuk och bekväm madrass. Till din sömn får du en skön flygplanskudde och en mysig filt. Absolut ett av de bästa sätten att flyga på! Du får mer avskildhet samt en service av högre kvalitet.

Det är inte ofta man brukar sitta rakt upp i en stol för att titta på film hemma i bostaden. Men med business class kan du luta dig tillbaka och bläddra bland filmutbudet på flyget. En skönare känsla och ett bättre sätt att starta resan på. Kom fram till din destination utvilad i kroppen utan hård kropp som du ofta får genom att resa med ekonomi.

När man tänker på business class får man uppfattningen att det alltid ska vara dyrt men så är det inte. Du kan exempelvis resa business class från Stockholm till Amsterdam för cirka 6000 SEK. Ska du på en längre sträcka, exempelvis hela vägen till Latinamerika och strandvänliga Mexiko, Cancun? Då kan du hitta en resa för 25 000 SEK – tur och retur.

Flyga Business class till Thailand

Precis som för en resa till Latinamerika kan du flyga business class till Thailand för under 25 000 kronor. Det gäller för tur- och returresa. Kika in på Thaiairways här!

Så kan du köpa billigare flygresa med business class

Vill du komma ännu billigare undan? Då kan du först boka ekonomi och sedan uppgradera dig i sista sekund på flygplatsen. Om det finns platser kvar i business class. Du uppgraderar dig enkelt i check in och frågar vad uppgraderingen till business class kostar. Du får då alltid ett lägre pris än normalt. Oftast blir det några tusenlappar billigare vid en långresa. Exempelvis från Stockholm till Asien, Latinamerika, USA eller Afrika.

Läs mer om business class

Är du flexibel med dina datum kan du hitta billigare resor. Lär dig söka efter priser på nätet. Använd gärna olika webbplatser och ta del av information. Det är enkelt att hitta billigare resor bara du söker rätt.

Vill du läsa mer om business class kan du gör det hos The Points Guy här.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök