Vad kostar det att flyga privatjet

Flyga privatjet – vilket är priset? Foto via John McArthur

Vi kan nu lista priserna för privatjet! När du ska flyga privatjet baseras priset på distans och vilket flygplan du använder samt var flygplanet har sin bas. Du kommer därför få olika priser beroende på var du ska resa. Här listar vi cirka priserna som ska ge dig en fingervisning om hur mycket det kostar att resa på det absolut mest komfortabla sättet.

När du reser med privatjet kan du göra det från och till alla destinationer i världen. Är du från Stockholm , då kan du välja Bromma om du vill. Bor du i en annan del av Sverige? Inga problem, det finns många flygplatser som kan användas i Sverige. Ska du resa till ett annat land – välj vilket resmål du och dina vänner själv önskar. Checka in kort inpå avresetiden, njut i kabinen och luta dig tillbaka.

Priserna då? Eftersom att Utrikesgruppen erbjuder privatjet resor har vi full koll på priserna och vi försöker också göra det så enkelt som möjligt att förstå hur mycket man måste betala. Här listar vi exempelpriser på vad det kostar att flyga privatjet i olika flygplanskategorier.

Piston – 62 000 SEK från Stockholm (Arlanda eller Bromma) till Prag och har plats för 3 personer. Det är den minsta flygplanskategorin vi erbjuder.

Turbo prop – 77 000 SEK från Stockholm (Arlanda eller Bromma) till Prag och har plats för 4-7 personer. En aning snabbare och större än Piston flyg.

Very Light Jet – 82 500 SEK från Stockholm (Arlanda eller Bromma) till Prag och har plats för 4-6 personer. Dessa jets är billigare än andra och vill du tänka på ekonomin är detta ett bra val.

Light Jet – 92 500 SEK från Stockholm (Arlanda eller Bromma) till Prag och har plats för 5-8 personer. Väldigt populär bland affärsresenärer och har flygtid på cirka 3 timmar.

Super Light Jet – 135 000 SEK från Stockholm (Arlanda eller Bromma) till Prag och har plats för 6-9 personer. Ytterligare en väldigt populär privat jet kategori bland affärs- och semesterfirare som vill resa extra bekvämt.

Midsize Jet – 155 000 SEK från Stockholm (Arlanda eller Bromma) till Prag och har plats för 8 personer. Ännu mer komfort än ovan kategorier. Ståhöjd och extra utrymme för ditt bagage. Populär bland golfresenärer.

Super Midsize Jet – 170 000 SEK från Stockholm (Arlanda eller Bromma) till Prag och har plats för 8-10 personer. En nivå bättre än övriga medelstora privatjets och det känner du direkt inne i kabinen. Stabilt fordon.

Heavy Jet – 238 000 SEK från Stockholm (Arlanda eller Bromma) till Prag och har plats för 10-16 personer. En kategori av första klass. Till för resenärer som uppskattar det bästa inom resandet – och det brukar de flesta uppskatta!

Ultra Long Range Heavy Jet – 340 000 SEK från Stockholm (Arlanda eller Bromma) till Prag och har plats för 10-16 personer. Detta är den bästa klassen och tar dig till alla destinationer i världen med högsta komfort.

Flyga privatjet pris – andra resmål

Du kan alltid välja din egen destination och var du vill resa från. Här listar vi ytterligare priser på vad det kostar att hyra privatjet.

Skulle du vilja resa från Malmö till Belgrad med 7 personer med en Cessna Citation Bravo vilket är en Light Jet kommer priset landa på cirka 82 000 kronor.

Ytterligare än annan resa från Malmö men till Istanbul med 4 personer i en Cessna Mustang skulle ungefär kosta 100 000 kronor.

Bor du i Göteborg och vill resa till soliga spanska kusten – närmare specifikt till Malaga med 8 personer kommer du att erbjudas ett ungefärligt pris på 137 000 kronor. Ni ka då resa 8 personer i en Phenom 300. Splittar ni på notan blir priset 17 125 kronor per person.

Från Stockholm till Italienska Venedig skulle kosta 123 000 kronor för 6 personer. Venedig är en populär destination för par som vill uppleva den romantiska delen av Italien. Hit kan ni som är tre par resa och dela på notan.

Så bokar du privatjet

Utrikesgruppen erbjuder privatjet till dig som vill resa från och till alla destinationer. Du skickar enkelt en bokningsförfrågan online och vi ser till att du får ett förslag på flygplansmodell och pris väldigt snabbt.

Här kan du boka din resa: BOKA PRIVATJET HÄR.

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

En tjänst från UG.se

Gör en destinationskoll här

Kontrollera att du uppfyller alla officiella inreseregler till ett land. Det är på ditt ansvar att ha koll på vilka regler som gäller för att du ska få resa.

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider

Eller sök i specifika huvudkategorier