Vad kostar privatjet till Spanien

info@utrikesgruppen.se

Vilka priser gäller för resor till Spanien med privatjet
Information om vad det kostar att resa med privatjet till Spanien. Om du har bestämt dig för en resa till Spanien skickar du smidigt en bokningsförfrågan till Utrikesgruppen. Du väljer avreseort, destination, datum för resan samt antalet resenärer och vilket flygplan du vill resa med. Du kan välja enkelresa, tur- och retur eller resa till flera städer. Här nedan listar vi priserna med privatjet till Spanien.

Boka din resa till Spanien med privatjet här.

När du flyger med privatjet har du möjlighet att skräddarsy din resa helt efter egna önskemål. Du kan resa från var du vill, till var du vill. Du väljer hela ditt resmönster och Utrikesgruppen ser till att sätta ihop din resa så som du önskar. Privatjet ger dig enorm frihet. Du följer din egen klocka och du väljer dina egna resekompisar. Res med familj, vänner eller företag. Du har även möjlighet att låta företaget stå för kostnaderna.

Beroende på var du reser från och till vilken destination i Spanien gäller olika priser med privatjet till Spanien. Vi listar några destinationer med kostnadsförslag här nedan. Observera att priserna är exempelpriser och slutpriset kan avvika. Nedan priser gäller exempeldestination Malaga. Andra priser förekommer till andra städer i Spanien och kan både vara billigare och dyrare.

Vad kostar privatjet till Spanien
  • Stockholm > Spanien, 4 pers i en Very Light Jet – 110 000 SEK +
  • Stockholm > Spanien, 7 pers i en Light Jet – 110 000 SEK +
  • Stockholm > Spanien, 8 pers i en Super Light Jet – 145 000 SEK +
  • Stockholm > Spanien, 8 pers i en Midsize Jet – 185 000 SEK +
  • Stockholm > Spanien, 8-10 pers i en Super Midsize Jet – 205 000 SEK +

Du kan även resa med större flygplan i kategorin Heavy Jet och Ultra Long Range Heavy Jet. Priser för flygplan i denna kategori levereras på förfrågan.

Boka privatjet till Spanien med Utrikesgruppen

För att kunna boka resa med privatjet till Spanien klickar du dig vidare till bokningssidan hos Utrikesgruppen.

> Bokningssidan för privatjet.

När du bokar privatjet med Utrikesgruppen tilldelas du en flygmäklare med hög kompetens som hjälper dig inför, under och efter hela resan. Är det första gången du reser med privatjet, tveka inte ta alltid kontakt med din flygmäklare som blir superglad av att assistera dig – oavsett vilka frågor du har.

När du bokar privatjet till Spanien får du flygplanet helt för dig själv, skön komfort, bekvämlighet, du sparat dig, hög säkerhet och mycket mer.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök