Vart ska jag resa test

Foto: Dino Reichmuth


Läs fler reseguider

Visst har du hört om den tiden då man åkte ut till flygplatsen och där på plats köpte man en resa som man kunde få till ett billigt pris. Det var spontana resor som oftast blev de bästa semestrarna. Så gör du ”vart ska jag resa test”.

Om du är modig och vill ut på riktiga äventyr så kan du låta ödet bestämma var i världen du ska. Det är en grym möjlighet att lära sig mer om platser man aldrig tidigare har varit på men även för att njuta, slippa välja och semestra på ett riktig härligt sätt.

Bekanta platser kan vara trevliga men nya spännande platser och länder kommer garanterat att ge dig minnen och erfarenheter utöver det vanliga. 

Vågar du testa något nytt? Besök en helt ny kontinent. Vem vet var du kan hamna. Världen är stor men samtidigt är den också liten. Att resa utanför sin comfort zone är något alla borde göra åtminstone en gång i sitt liv för att känna på hur det är att bara släppa allt och åka ut till det okända.

Allt blir roligare när man är mindre selektiv. Tänk inte på vilka stränder du föredrar eller vilka sevärdheter du tror att du skulle tycka om. Bästa resorna sker på plats inte innan resan i en oändlig planering.

Många är vana att läsa på om landet man ska resa till och planera allt i detalj. Att resa utan planering kan kännas som gigantiska steg utanför sin comfort zone. Men att resa utan förbokningar frestar många och vi förstår varför – det är känslan av friheten som lockar. Att bara kunna åka iväg och släppa allt kan vara väldigt underbart.

Allt som behövs är en flygbiljett

Precis, allt som behövs för att upptäcka något nytt och njuta av det okända är en flygbiljett. Allt annat kan du lösa på plats i landet. Hotellbokningar är enklare än någonsin idag. Det finns många appar du kan använda dig av och med bara några klick har du ett boende.

Så gör du ”vart ska jag resa testet”
  1. Blunda
  2. Snurra på en jordglob
  3. Sätt pekfingret på jordgloben
  4. Där pekfingret hamnar – dit borde du resa
Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på whatsapp
Dela på telegram
Dela på email

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider