Aleksandar Milačić – VD / CEO

Utrikesgruppen

Aleksandar Milačić har det övergripande ansvaret för verksamheten.

Har du politiska eller ekonomiska frågor, kulturfrågor eller andra konsulära och utländska frågor var då vänlig och ta kontakt med Utrikesgruppens kundtjänst.

Om du behöver du komma i kontakt med Aleksandar Milačić kan du skriva till e-postadress: aleksandar@ ug.se

E-postadress: aleksandar @ug.se
Verksamhetsområde: Världen

E-post till Aleksandar Milačić

aleksandar @ug.se

Kundtjänst Utrikesgruppen

Klicka här om du vill kontakta Utrikesgruppen

cropped-sweden-4.png
Information om verksamheten

Svenska Utrikesgruppen AB är ett aktiebolag som har till föremål för sin verksamhet att bedriva diplomati, utrikespolitik och ambassadservice. Bolaget är en sammanslutning av personer med olika bakgrunder med gedigen erfarenhet inom säkerhet, internationell information och analyser av den politiska och ekonomiska utvecklingen i världen.

En del av Utrikesgruppens verksamhet är att skapa goda och varaktiga relationer mellan privatpersoner, företag, myndigheter, ambassader och nationer. Bidra till internationalisering av svenskt näringsliv, främja utländska investeringar i Sverige, utveckla och främja turistindustrin och utrikeshandeln, skydda svenska medborgare, ge hjälp och råd till svenskar utomlands samt erbjuda internationella produkter och tjänster.

cropped-sweden-4.png
Svenska Utrikesgruppen AB

Samtliga tjänster som tillhandahålls av Utrikesgruppen och via webbplatsen representeras helt i privat regi. Utrikesgruppen agerar på privat basis med egna privata medel och särskilda ekonomiska och politiska intressen.

Välkommen till Svenska Utrikesgruppen AB, ett svenskt aktiebolag med säte i Stockholm.

Sök