Vilka är Sveriges bästa försvarsadvokater?

info@utrikesgruppen.se

Utrikesgruppen vill härmed presentera försvarsadvokater i Sverige som rankas som de allra bästa.

Advokaterna som finns med på vår lista ha alla gedigen kunskap inom sina områden och är ledamöter i advokatsamfundet. Med dessa advokater som ombud kan du vara säker på att få en rättvis prövning av ditt ärende.

Advokater tabell

Advokat / advokatbyråKategori
Erik Eckersund
Advokatfirman De Basso AB
Kontakta Erik
Specialiserad på brottmål
Slobodan Jovicic
Advokatfirman Salomonsson & Jovicic AB
Kontakta Slobodan
Brottmål
Sargon de Basso
Advokatfirman De Basso AB
Kontakta Sargon
Brottmål
Martin Larsson
Advokatfirman Salomonsson & Jovicic AB
Kontakta Martin
Brottmål, målsägandebiträde och särskild företrädare för barn
Peter Dahlqvist
Firman
Kontakta Peter
Brottmål, målsägandebiträde

Advokaterna på vår lista har år efter år blivit utsedda till de främsta i Sverige!

Flera advokater som finns med på vår lista har under många år blivit utsedda som de allra bästa försvarsadvokaterna i hela Sverige. Många gånger är dessa advokater ett första val bland personer som önskar att företrädas av en försvarsadvokat.

Vi på Utrikesgruppen kan inte garantera att dessa advokater har möjlighet att ta sig an alla ärenden som tilldelas advokaterna då dessa är väldigt populära och många begär att få dessa advokater som en offentlig försvarare. Du kan läsa lite längre ned på sidan vad en offentlig försvarare är. Hör gärna med advokaterna om dessa har möjlighet att ta sig an ditt fall, många gånger tackar advokaterna ja eller skickar ärendet vidare till en minst lika duktig medarbetare.

Vad är en offentlig försvarare?

Den som är misstänkt har i vissa fall rätt att få en offentlig försvarare. Det kan man få redan under förundersökningen (brottsutredningen) eller till en eventuell rättegång. En misstänkt person har rätt till offentlig försvarare om det finns behov med hänsyn till utredningen om brottet, om det finns risk för annan påföljd än böter eller villkorlig dom eller om det finns särskilda skäl på grund av målet eller personliga förhållanden. Den som vill ha en offentlig försvarare under förundersökningen ska kontakta åklagaren, som är förundersökningsledare vid grövre brott. Åklagaren väcker frågan hos domstolen. Det är sedan domstolen som fattar beslut om offentlig försvarare. Om åtal redan är väckt kan den som är misstänkt vända sig direkt till domstolen för att få en offentlig försvarare under rättegången. Vid rättegången avgör domstolen hur stor del av kostnaden för försvararen som den misstänkta personen själv ska betala.

Advokatsamfundet

Här nedan hittar du mer information om Sveriges bästa försvarsadvokater i bland annat brottmål från advokatsamfundets webbplats.

Erik Eckersund
https://www.advokatsamfundet.se/Sok-advokat/Sokresultat/Persondetaljer/?personid=17732

Slobodan Jovicic
https://www.advokatsamfundet.se/Sok-advokat/Sokresultat/Persondetaljer/?personid=4198

Sargon de Basso
https://www.advokatsamfundet.se/Sok-advokat/Sokresultat/Persondetaljer/?personid=4344

Martin Larsson
https://www.advokatsamfundet.se/Sok-advokat/Sokresultat/Persondetaljer/?personid=14657

Peter Dahlqvist
https://www.advokatsamfundet.se/Sok-advokat/Sokresultat/Persondetaljer/?personid=12070

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök