Villkor och integritetspolicy vid översättningar

Villkor och integritetspolicy vid översättningar

När du som kund skickar in handlingar till Utrikesgruppen innehåller dessa personuppgifter om dig själv och/eller tredje man, tredje part.

När du skickar in handlingar till Utrikesgruppen sparas dessa i vårat system för personuppgiftshantering och dokumenthantering. Detta för att vi ska kunna leverera en översättning till dig som kund,

eller om vi behöver ta fram översättningen igen,
om det skulle krävas en omleverans,
eller en eventuell reklamation.

Samtliga bifogade handlingar från kund till Utrikesgruppen hanteras enligt kundens önskemål.

Handlingarna skickas till andra översättare eller tredje part som därefter hanterar handlingarna även i sina datasystem för att kunna leverera en översättning till Utrikesgruppen på begäran av kund. Dessa handlingar kan komma att sparas hos tredje part för att kunna ta fram översättningen igen, om det skulle krävas omleverans eller en eventuell reklamation.

Vid förmedlade uppdrag kommer även underleverantörer att behandla uppgifterna.

Offert och prisförslag

För att du som kund ska kunna få en offert på en översättning skickar Utrikesgruppen dina handlingar till en eller flera översättare och/eller andra leverantörer. Priset levereras till dig som kund efter att dokumenten har skickats till översättare. Översättarna kan i sin tur spara dina handlingar i sina datasystem för att kunna leverera översättning för Utrikesgruppens räkning till dig som kund.

Fysisk post, digital post, digitala dokument på webbplatsen

När du skickar in handlingar via vanlig post, e-post eller digitalt på webbplatsen sparas handlingarna i våra system för att kunna leverera en översättning till dig. 

Fysiska dokument skannas och sparas digitalt för att kunna leverera en översättning.

Du kan när som helst begära att vi raderar dina uppgifter i Utrikesgruppens datahantering. Detta gör du genom att kontakta info@utrikesgruppen.se.

Hantering av personuppgifter och handlingar

Utrikesgruppen hanterar dina personuppgifter i enlighet med ovan nämnd villkor och integritetspolicy.

När du som kund skickar in en begäran om prisförslag på översättning av dina dokument godkänner du hantering av dina personuppgifter och handlingar enligt ovan villkor och integritetspolicy.

Villkor

Läs våra villkor och ta reda på vad som gäller.

När du skickar in en offertbegäran måste du godkänna våra villkor och integritetspolicy. Detta gör du genom att kryssa för godkännandet i formuläret för offertbeställning av översättningar.

Har du frågor eller funderingar gällande villkor och integritetspolicy vid översättningar kan du kontakta Utrikesgruppen på info@utrikesgruppen.se.

Vi samlar in dina uppgifter när vi ska kunna leverera översättning till dig.

Uppgifter som du tillhandahåller oss direkt, via telefon, via e-post, vanligt post eller på webbplatsen.

Eller sök i specifika huvudkategorier