Visum Sverige inbjudan – så gör du

info@utrikesgruppen.se

Information om inbjudan till Sverige
Här kan du läsa om vad som gäller vid inbjudan till Sverige. Det finns flera saker att tänka på när du ska bjuda in någon till Sverige. Inbjudan till Sverige är en handling som du måste fylla i och skicka till den som ska besöka Sverige. Du kan skriva inbjudan till Sverige online.

När någon ska besöka dig i Sverige under en period av max 90 dagar, och som har krav på visum till Sverige måste få en inbjudan från dig. Detta gäller för personen som ska besöka dig i mer än 90 dagar. En inbjudan till Sverige fylls i för att kunna visa syftet med resan.

Med en inbjudan till Sverige kan du bjuda in familj, släkt och vänner. Besökaren måste alltid få en inbjudan till Sverige från dig för att kunna få ett inresetillstånd. Ett viseringstillstånd kan inte beviljas om inbjudan inte lämnas in.

Beställ inbjudan till Sverige online

För en enklare process kan du fylla i samtliga uppgifter som krävs online. Du anger alla uppgifter online i ett formulär. När du har fyllt i samtliga krav på uppgifter skickas inbjudan till dig.

Blanketten ska du sedan skickade till den person som ämnar att besöka dig i Sverige. Personen ska vidare lämna in handlingen inbjudan vid ansökan om visum till Sverige.

Här beställer du Migrationsverket visum inbjudan
  1. Börja med att klicka dig vidare här
  2. Bjud sedan in en person online på webben
  3. Fyll i alla uppgifter som krävs

När du har fyllt i alla uppgifter är din inbjudan klar och du kan skicka den till den som ska besöka dig.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök