Visum till Kambodja

info@utrikesgruppen.se

Ska du resa till Kambodja kan du ansöka om visum online. Det elektroniska visumet är ett e-visum som reglerades år 2006. Visumet är ett krav som ska ordnas innan avresan eller vid gränskontrollen i landet. För att förenkla visumprocessen kan du söka e-visumet online.

Ett visum till Kambodja är ett inresetillstånd som utfärdas elektroniskt. Visumet ger dig tillåtelse att resa till och vistas i landet under en godkänd period av tid. När du söker visumet är processen online-baserad. När du har fått visumet kan du resa in i landet.

Som utländsk medborgare har Kambodja krav på inrese- och vistelseregler i landet. Det innebär att du inte får stanna i landet under en längre period än vad du har godkänts för. E-visumet som du kan ansöka om online är giltig i tre månader och ger dig tillåtelse att vistas i landet under maximalt 30 dagar.

Så går visumprocessen till

Du ansöker om visumet till Kambodja online och du ska fylla i ett formulär med dina uppgifter. Du betalar för visumet online och leveranstiden är några dagar innan godkännande. Du ska sedan ta med e-visumet och visa upp det vid gränskontrollen.

Var ute i god tid

Om du planerar att resa till Kambodja är det viktigt att du söker visumet innan inresa i landet. Sök visumet i god tid innan du reser till landet. Svenskar behöver pass för att resa till Kambodja och ska vara giltig minst sex månader innan utresan.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök