Visumansökan till Nepal

Ska du resa till Nepal kan du ansöka om visum online. Det elektroniska visumet är ett e-visum. Alla som besöker Etiopien behöver ett visum För att förenkla visumprocessen kan du söka e-visumet online.

Ansök om visum här.

Ett visum till Nepal är ett inresetillstånd som utfärdas elektroniskt. Visumet ger dig tillåtelse att resa till och vistas i landet under en godkänd period av tid. När du söker visumet är processen online-baserad. När du har fått visumet kan du resa in i landet.

Som utländsk medborgare har Nepal krav på inrese- och vistelseregler i landet. Det innebär att du inte får stanna i landet under en längre period än vad du har godkänts för.

Så går visumprocessen till

Du ansöker om visumet till Nepal online och du ska fylla i ett formulär med dina uppgifter. Du betalar för visumet online och leveranstiden är några dagar innan godkännande. Du ska sedan ta med e-visumet och visa upp det vid gränskontrollen.

Var ute i god tid

Om du planerar att resa till Nepal är det viktigt att du söker visumet innan inresa i landet. Sök visumet i god tid innan du reser till landet. Svenskar behöver pass för att resa till Nepal och ska vara giltig minst sex månader innan utresan.

Ansök om visum här.

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

En tjänst från UG.se

Gör en destinationskoll här

Kontrollera att du uppfyller alla officiella inreseregler till ett land. Det är på ditt ansvar att ha koll på vilka regler som gäller för att du ska få resa.

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider

Eller sök i specifika huvudkategorier