ALLA TJÄNSTER

Alla tjänsterPris
Föräldramedgivande

För dig som ska resa med barn utomlands och behöver ett intyg. Vi hjälper till med ett föräldramedgivande för dig som ska resa med ett minderårigt barn.

320 :-
Hitta djurtransportör/flygresor

Här kan du du boka flygtransport för din hund eller katt för resor över hela världen. Trygga och djurvänliga resor med professionella djurtransportörer!

Offert
Passkopia

För dig som ska resa och behöver lagra en kopia av ditt pass för din trygghet och bekvämlighet om ditt pass skulle försvinna, stjälas eller skadas.

295 :-
Resekort

Här kan du beställa ett resekort som utfärdas av Utrikesgruppen. Ett resekort för dig som vill notera viktiga information.

120 :-
Content marketing

Låt er synas i vårt nyhetsrum där vi formar en strategi för dina ändamål. Budskapet ska charma och tilltala dina potentiella kunder med ett innehåll som väcker intresse, är kul att läsa och är relevant.

Fr. 10 200 :-
Anmäl resehändelse

Här kan du anmäla en resehändelse. Exempelvis händelser i din resa, nyheter, kriser och katastrofer, politisk oro eller andra viktiga upplysningar.

Kostnadsfritt
Anslut dig och bli en Trygg Reseaktör

Som en Trygg Reseaktör intygas bland annat kompetensen och höjer kvaliteten. Utrikesgruppen blir ert dataskyddsombud. Det skapar trygghet, ökar säkerheten där totalupplevelsen för resenären sätts i centrum.

Årlig licensavgift
Trubbel utomlands

Har du hamnat i trubbel utomlands? Underlätta vårt arbete genom att berätta för oss vad som hänt så kan vi upplysa andra svenskar om händelsen.

Kostnadsfritt
Visumkrav

För dig som ska resa utomlands och är svensk medborgare har vi framställt en lista på vilka visumkrav som gäller för inresa i samtliga länder i världen.

Extern tjänst
Valutaomvandlare

En smidig valutaomvandlare när du ska ut och resa. Räkna ut valuta enkelt och smidigt. Håll dig uppdaterad med de senaste valutakurserna.

Extern tjänst
Länder

Hitta information om alla världens länder hos oss. Sök efter land eller bläddra dig fram i bokstavsordning. Alla världens länder finns med.

Kostnadsfritt
Aktuella varningar

Varningar för svenskar som befinner sig utomlands. Här finner du aktuella varningar som vi går ut med till svenskar som befinner sig utomlands.

Kostnadsfritt
Hitta Trygg reseaktör

Här kan du se om en reseaktör som är verksamma i Sverige är listad och ansluten som en Trygg reseaktör hos Utrikesgruppen. Sök direkt efter reseaktören.

Kostnadsfritt
Tolk/Översättare

Kom i kontakt med en tolk eller översättare på valfritt språk för de uppdrag du behöver få utförda. Vi hjälper dig hitta rätt person.

Offert
Flytta till utlandet

Ska du flytta utomlands kan du här kostnadsfritt beställa en blankett för detta ändamål. Blanketten mejlar vi till den e-postadress du uppger i beställningen.

Kostnadsfritt
Flyghälsointyg ”Fit to fly certificate”

För dig som ska flyga och är gravid eller för dig med andra medicinska tillstånd. Ladda ned ett flyghälsointyg ”Fit to fly certificate” som du kan ha med dig när du flyger.

Kostnadsfritt
Utrikeslistan

För dig som vill lämna information om var du befinner dig och hur du kan nås. Uppgifterna kan användas av Utrikesgruppen för att kontakta dig om vi behöver information om en händelse i området du befinner dig i.

Kostnadsfritt