ALLA TJÄNSTER

Alla tjänsterPris
Föräldramedgivande

För dig som ska resa med barn utomlands och behöver ett intyg. Vi hjälper till med ett föräldramedgivande för dig som ska resa med ett minderårigt barn.

650 :-
Trubbel utomlands

Har du hamnat i trubbel utomlands? Underlätta vårt arbete genom att berätta för oss vad som hänt så kan vi upplysa andra svenskar om händelsen.

Kostnadsfritt
Visumkrav

För dig som ska resa utomlands och är svensk medborgare har vi framställt en lista på vilka visumkrav som gäller för inresa i samtliga länder i världen.

Extern tjänst
Valutaomvandlare

En smidig valutaomvandlare när du ska ut och resa. Räkna ut valuta enkelt och smidigt. Håll dig uppdaterad med de senaste valutakurserna.

Extern tjänst
Länder

Hitta information om alla världens länder hos oss. Sök efter land eller bläddra dig fram i bokstavsordning. Alla världens länder finns med.

Kostnadsfritt
Aktuella varningar

Varningar för svenskar som befinner sig utomlands. Här finner du aktuella varningar som vi går ut med till svenskar som befinner sig utomlands.

Kostnadsfritt
Tolk/Översättare

Kom i kontakt med en tolk eller översättare på valfritt språk för de uppdrag du behöver få utförda. Vi hjälper dig hitta rätt person.

Offert
Flytta till utlandet

Ska du flytta utomlands kan du här kostnadsfritt beställa en blankett för detta ändamål. Blanketten mejlar vi till den e-postadress du uppger i beställningen.

Kostnadsfritt
Säga upp svenskt medborgarskap

Här kan du ladda ner blankett för att ansöka om att bli befriad från svenskt medborgarskap.

Kostnadsfritt
Anmälan om svenskt medborgarskap pga förlust

Anmälan om svenskt medborgarskap för person som förlorat sitt svenska medborgarskap för att han eller hon blivit medborgare i ett annat land

Kostnadsfritt
Anmälan om att återfå svenskt medborgarskap

Här kan du ladda ner blankett för att anmäla om att återfå svenskt medborgarskap.

Kostnadsfritt